dissabte, 15 de maig del 2021

LA PROMESA DEL MÉS ENLLÀ

Atenció! Escolteu-me! L'apocalipsi s'atansa! El món s'acaba! Però escolteu-me bé, perquè jo tinc la fórmula de la salvació! Primer de tot farem servir l'energia que ens queda per substituir totes les fonts d'energia fòssil per energia renovable: camps solars i eòlics. La pèrdua de terrenys de cultiu serà un mal menor, que podem pal·liar amb la ingesta de proteïnes sintètiques o insectes que podem criar en laboratoris. Repetiu amb mi: Salvem el planeta!

Amb aquesta energia tan neta fabricarem i carregarem les bateries dels cotxes elèctrics per poder substituir tots els vehicles que funcionen a base d'hidrocarburs. Com? Penalitzant aquells qui no vulguin fer aquesta substitució. Els sentireu dir que no poden. Però no us els cregueu: si no poden, alguna cosa deuen haver fet malament. Cadascú té el que es mereix, i per això és just que alguns hagin de pagar més. Repetiu amb mi: Salvem el planeta!

Amb aquesta substitució, que jo anomeno "purificació", per a nosaltres els purs, el ritme de vida serà el mateix, però net de tota màcula. Si així no salvem el planeta no serà almenys per culpa nostra. Repetiu amb mi: Salvem el planeta!

Germans, jo us dic que cal extreure materials, transportar-los i fabricar bateries, sí, i això requereix molta energia i molta mà d'obra. Per sort hi ha països que, pel seu propi subdesenvolupament, cediran els recursos del seu territori i posaran la seva mà d'obra al servei dels purs, per una causa tan justificada com que puguem mantenir el nostre ritme de vida de manera neta. Repetiu amb mi: Salvem el planeta!

I algun incrèdul dirà: i si s’esgota la matèria o la mà d'obra, què farem? No temeu: estem dedicant moltes energies, matèria i mà d'obra a fabricar els mitjans per fer de Mart la nostra segona llar. Si ara a la Terra sou nets i immaculats, us guanyareu un lloc al planeta vermell quan sigui habitable. Comenceu a partir d'ara a guanyar-vos-el! Sigueu nets! Sigueu purs! Repetiu amb mi: Salvem el planeta! Visca Mart!